BACK TO OVERVIEW

tommy hilfiger søger en store manager til vores herreafdeling i magasin du nord, kongens nytorv

DEPARTMENT
RETAIL STORES DENMARK,SALES
LOCATION
KØBENHAVN,DENMARK
APPLY FOR THIS POSITION

About the Company

Vi søger en resultatorienteret og motiveret Store Manager med erfaring inden for detailhandel. Med passion for salg, service og visual merchandising. Vi søger en entreprenør, der kan imponere og gerne vil være en del af et team hvor tillid, omsorg og respekt er de bærende elementer. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og du har en naturlig interesse for modebranchen og Tommy Hilfiger.

Department Information

Tommy Hilfiger er en spændende arbejdsplads med masser af daglige udfordringer, hvor vi fokuserer på at levere top kvalitet på alle områder og løbende uddanne og motivere vores medarbejdere. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en række personalegoder.

Position Description

Vi søger som sagt en Store Manager til vores Tommy Hilfiger herreafdeling i Magasin Du Nord, Kongens Nytorv. Du får i denne stilling afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i beslutningerne, der hvor du er.

Position Requirements

Store Managerens nøgleansvarsområder er: - Daglig drift og salg - Planlægning og udførelse af status - Kundevejledning - Ledelse, oplæring, motivering og udvikling af personale - Løbende analyse og rapportering af nøgletal Vagtplanlægning - Deltagelse i interne Store Manager møder og events - Afholdelse af lokale salgsmøder og events Ansvar for Visual Merchandising Personlige kvalifikationer: - Du skal have mindst to års erfaring inden for detailhandel, helst som Store Manager - Du kan gå foran som en dygtig, ambitiøs og resultatorienteret sælger - Du har viljen til at arbejde hårdt og målrettet, kombineret med evnen til at bevare overblik og arbejde struktureret - Du har et solidt kendskab til modebranchen og forstår vigtigheden af at være frontløber - Du er fleksibel i forhold til arbejdstider - Du er ukompliceret, engageret og en hjælpsom kollega, som forstår at agere i et team - Du taler og forstår flydende dansk og engelsk Har kendskab til Word og Excel og kan arbejde struktureret i begge systemer Du skal derudover kunne relatere til vores nordiske kultur - TC-Friends: TRUST - CARE – FUN – RESPECT – IMPRESS – ENTREPRENEUR – NO DRAMA – DIVERSITY – SPEED

Recruiter

Startdato: Hurtigst muligt Sidste ansøgningsdato er 15. januar 2019 Du kan søge stilling ved at trykke på "Apply for this position" Tommy Hilfiger har i Norden omkring 200 medarbejdere i Retail. Vi har butikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Tommy Hilfiger er et stærkt internationalt brand og er kendt for sin preppy stil og kvalitet. Det forventes derfor også, at du altid gør dit bedste. Vi ønsker at have kvalitet i alt, hvad vi gør, og have det sjovt mens vi gør det.