BACK TO OVERVIEW

tommy hilfiger søger en salgsassistent (0-8 timer) til vores wsw afdeling i magasin, lyngby

DEPARTMENT
RETAIL STORES DENMARK,SALES
LOCATION
LYNGBY,DENMARK
APPLY FOR THIS POSITION

About the Company

Tommy Hilfiger har i Norden omkring 200 medarbejdere i Retail. Vi har butikker i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Tommy Hilfiger er et stærkt internationalt brand og er kendt for sin preppy stil og kvalitet. Det forventes derfor også, at du altid gør dit bedste. Vi ønsker at have kvalitet i alt, hvad vi gør, og have det sjovt mens vi gør det.

Department Information

Vi søger resultatorienterede og motiverede salgsassistenter med erfaring inden for detailhandel. Med passion for salg, service og visual merchandising. Vi søger entreprenører, der kan imponere og gerne vil være en del af et team hvor tillid, omsorg og respekt er de bærende elementer. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og du har en naturlig interesse for modebranchen og Tommy Hilfiger.

Position Description

Vi søger som sagt en salgsassistent (0-8 timer) til vores WSW afdeling i Magasin, Lyngby. Du får som salgsassistent hos os en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i beslutningerne, der hvor du er. Dine nøgleansvarsområder er: -Salg og give ekstraordinær kundeservice og løfte den til nye højder -Sørge for at butikken står skarpt med rette varer og altid den bedste produktpræsentation -Sørge for at der er fuld kontrol over lager, og at det fremstår ligeså ryddeligt og ordenligt som butikken -At holde deltidsmedarbejderne orienterede og engagerede -Som dine andre kollegaer er du en afgørende faktor for, at det er sjovt at gå på arbejde

Position Requirements

-Du skal have erfaring inden for detailhandel -Du kan gå foran som en dygtig, ambitiøs og resultatorienteret sælger -Du har viljen til at arbejde hårdt og målrettet, kombineret med evnen til at bevare overblik og arbejde struktureret -Du har et solidt kendskab til modebranchen og forstår vigtigheden af at være frontløber -Du er fleksibel i forhold til arbejdstider -Du er ukompliceret, engageret og en hjælpsom kollega, som forstår at agere i et team -Dansk - Flydende i skrift og tale Du skal derudover kunne relatere til vores nordiske kultur - TC-Friends: TRUST - CARE – FUN – RESPECT – IMPRESS – ENTREPRENEUR – NO DRAMA – DIVERSITY – SPEED

Recruiter

Tommy Hilfiger er en spændende arbejdsplads med masser af daglige udfordringer, hvor fokus ligger på at levere top kvalitet på alle områder og løbende uddanne og motivere den enkelte medarbejder, og selvfølgelig have det sjovt med det vi laver. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en række personalegoder. Startdato: Hurtigst muligt Sidste ansøgningsdato er 10. juni 2019.