BACK TO OVERVIEW

pvh søger en kundeservice koordinator til calvin klein og tommy hilfiger med norden som region

DEPARTMENT
COUNTRY ORGANIZATION DENMARK,SALES
LOCATION
COPENHAGEN,DENMARK
APPLY FOR THIS POSITION

About the Company

Vi er et amerikansk tøjfirma ved navn PVH (Phillips-Van Heusen) der ejer bl.a. Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Globalt er vi over 30.000 medarbejdere, som opererer på tværs af 40 lande og taler 20 forskellige sprog. Kontoret i København beskæftiger ca. 75 medarbejdere og er placeret i et smukt ny renoveret hus på Danneskiold-Samsøe Allé.

Department Information

Kan du lide ideen, om at arbejde i et internationalt firma med nordisk fokus? Kan du se dig selv, være en teamplayer i et stærkt team med selvstændigt ansvar? Interesserer du dig for kommunikationen med kunder og kollegaer, og sørger for at arbejde løsningsorienteret? Har du lyst til at arbejde i en ung og dynamisk virksomhed? Så er dette jobbet for dig! Jobbet: Kundeservice koordinatorens primære funktion er, at sørge for at ordre er korrekt behandlet og gennemført i overensstemmelse med virksomhedens mål og målsætninger. Al kundekontakt skal være i overensstemmelse med Tommy Hilfiger og Calvin Kleins standard for kvalitet og service. Kundeservice koordinatoren skal sørge for, at kunder får oplysninger og svar på forespørgsler om produkter og tjenester samt håndtere og løse eventuelle klager. Kundeservice koordinatoren skal desuden koordinere relevant information mellem kunde og salgsteam og generelt supportere det lokale salgsteam med rapporter m.v. Generelt vil kundeservice især i travle perioder fungere som serviceorgan og der vil være mange ad hoc opgaver især under indsalg.

Position Description

Salg & Service: -Direkte kontakt med kunder og salgsteams med hensyn til ordre og leveringsstatus. -Før og efter salgssupport. -Modtage kundernes ønsker via telefon eller mail, svare på anmodninger og/eller rådgive om hvem som bedst kan give de rette oplysninger, samt videresende anmodningen til den rette person. -Løse kundernes spørgsmål vedrørende ordrer samt tage imod bestillinger efter behov. -Opretholde kontakt med andre afdelinger for sikre, at ordrer bliver leveret/behandlet rettidigt. -Viden om produktlinje, priser, leveringstid, lager, forskellige salgsfremmende tjenester og lignende data, som kræves. -Opbygning af stærke samarbejdsrelationer med vores salgsteam og andre partnere. Administration: -Spore status på ordrer gennem leveringskanaler. -Lægge ordre, sende information om produkt, vareprøver, prisnoteringer og lignende data til kunden, efter nødvendighed. -Forberede og videresende indledende papirarbejde til relevante afdelinger i Amsterdam ved forsinkede og/eller ikke modtagene ordrer. -Etablering og implementering af interne systemer til at nå kundernes forventninger om pakning, levering og forsendelse. -Bistå med kundens set-up procedurer, herunder samarbejde med salgsteamet, butikker og kunder. -Behandling og overvågning af kunde chargebacks og debetnotaer. -Udarbejdelse af analyse på ordrer, leveringsstatus, kundehenvendelser. -Direkte kontakt med ’Credit Control’ om kundernes betalinger.

Position Requirements

-Kendskab til Microsoft Office -God, vejledende og tålmodig telefonstemme. -Fokus på detaljer med viljen til at "opdage" og være proaktiv. – løsningsorienteret. -Fremragende organisatoriske og administrative evner, stærk tidsstyring og evnen til at prioritere egen arbejdsbyrde. -Stærk kommerciel orientering mod forretningsmæssige krav og udfordringer. -Dygtig kommunikator. -Flydende i skriftlig og mundtlig dansk, svensk og engelsk. -Erfaring som Kundeservice Koordinator eller lign at foretrække

Recruiter

Stillingen er en fuldtidsstilling baseret i København, stillingen vil rapportere til den nordiske Kundeservicechef. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsdeadline: Kandidater vil blive kaldt ind løbende. Deadline for modtagelse af ansøgninger den 25 Juli.