BACK TO OVERVIEW

in-store visual merchandiser tommy hilfiger - regio amsterdam

DEPARTMENT
RETAIL STORES NL,RETAIL MANAGEMENT
LOCATION
AMSTERDAM,NETHERLANDS
APPLY FOR THIS POSITION

About the Company

Tommy Hilfiger is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt. Voor onze Tommy Hilfiger Stores in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een dynamisch talent om ons team te versterken.

Position Description

Als onze visual merchandiser ben je verantwoordelijk om onze producten op een unieke manier op de voorgrond te brengen. Je organiseert de ruimte zodat de commerciële doelstellingen behaald worden en de klant geprikkeld wordt in zijn zoektocht naar de laatste trends. Je richt de ruimte zo in zodat de coördinatie een fascinerend beeld wordt voor onze klanten. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer!

Position Requirements

  • Je hebt al enkele jaren ervaring als visual merchandiser.
  • Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
  • De laatste modetrends volg je op de voet!
  • Werken op zaterdag, zondag, en op feestdagen schrikt je niet af.
  • Verder ben je spontaan, flexibel en je hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je gaat creatief om met de collecties die er in de winkel hangt en kan hiermee de beste visuele combinaties maken. Werken voor Tommy Hilfiger betekend een veelzijdige functie binnen een bruisend en gevestigde waarde. Je komt terecht in een van onze dynamische winkels met enthousiaste collega’s. Binnen Tommy Hilfiger heerst een ambitieuze en prettige werksfeer met doorgroeimogelijkheden. Interesse? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!