BACK TO OVERVIEW

assistant store manager - tommy hilfiger bijenkorf den haag

DEPARTMENT
RETAIL STORES NL,RETAIL MANAGEMENT
LOCATION
DEN HAAG,NETHERLANDS
APPLY FOR THIS POSITION

About the Company

Tommy Hilfiger is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Voor de Tommy Hilfiger afdeling binnen de Bijenkorf in Den Haag zijn we op zoek naar een dynamisch talent met een uitgesproken feeling voor high fashion om ons team te versterken.

Position Description

Als Assistant Shopmanager ondersteun je jouw Shop Manager in het beheer van het filiaal. Jullie vormen als het ware een tandem in het organiseren van de winkel. Je zorgt mee voor het opstellen van de uurroosters in functie van de klant- en goederenstroom en je behoudt mee de focus op het behalen van de targets. Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd centraal staan in alles wat jij en het team doen. Je doet er alles aan zodat de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen.

Als echte teamplayer zorg je er bovendien voor dat jullie samen een hecht en betrokken team vormen waar iedereen zich goed voelt en weet wat er verwacht wordt.

Kortom als Assistant Store Manager bouw je mee aan de toekomst van Tommy Hilfiger.

Position Requirements

Voor de winkel in Den Haag zoeken wij een Assistant Store Manager met inhoud:

  • Ervaring – Je kan terugvallen op een mooie ervaring in de retail en bent vertrouwd met het reilen en zeilen in een winkelfiliaal.
  • Klantgericht – Je streeft naar een optimale klantbeleving en zet de klant steeds centraal.
  • Zin voor initiatief – Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten aan. Met je enthousiasme kan je ook anderen hiertoe inspireren.
  • Kritisch denken – Je stelt dingen in vraag, gaat op zoek naar opportuniteiten en denkt mee na over de ontwikkeling van Tommy Hilfiger.
  • Leergierig – Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag. Je hebt de enthousiasme om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.
  • Praktisch – Je werkt in een variabel uurrooster, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken.

Werken voor Tommy Hilfiger betekend een veelzijdige functie binnen een bruisend en gevestigde waarde. Je komt terecht in een van onze dynamische winkels met enthousiaste collega’s. Binnen Tommy Hilfiger heerst een ambitieuze en prettige werksfeer met doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!