GİZLİLİK POLİTİKASI GLOBAL WEB SİTESİ

Bu gizlilik politikası (“Gizlilik Politikası”) siz ve global.tommy.com web sitesi ile altta yatan tüm web sayfaları (“Web Sitesi”) üzerinden Web Sitesinin sahipleri olarak Tommy Hilfiger Licensing LLC ve Tommy Hilfiger Licensing B.V. veya ilişkili şirketlerinden herhangi birisi ( “Tommy Hilfiger” “biz” veya “bize”) tarafından toplanan sizin kişisel verileriniz için geçerlidir.

Bu Gizlilik Politikası Tommy Hilfiger’ın Web Sitesi aracılığıyla sağladığı çevrim içi hizmetlerin bir parçası olarak sizden topladığı ve işlediği bilgileri (“Kişisel Veriler”) nasıl kullandığını açıklamaktadır. Tommy Hilfiger özellikle çevrim içi iletişim formu ve başvuru platformu aracılığıyla Tommy Hilfiger’ın sizden elde ettiği Kişisel Verileri toplayacak ve işleyecektir. Tommy Hilfiger gizliliğinizi muhafaza etmeye bağlıdır.

İşe alım amaçları için kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında bilgi için lütfen İşe Alım Gizlilik Politikası ziyaret edi

1. KIŞISEL VERILERIN KATEGORILERI, IŞLEMENIN AMAÇLARI VE TOMMY HILFIGER’IN KIŞISEL VERILERI IŞLEMESININ DAYANDIĞI YASAL TEMEL

Kişisel veriler
Tommy Hilfiger, bizimle iletişime geçmek istediğinizde Web Sitesi aracılığıyla sizden aşağıdaki Kişisel Verileri göndermenizi talep edebilir:


• Ad (ilk ad ve soyadı)


• Adres (posta adresi, şehir ve mevcut ikamet ülkesi dahil olmak üzere)


• Telefon numarası


• Eposta adresi


Örneğin iletişim sayfası vasıtası ile Tommy Hilfiger’a sorduğunuz bir soruda Tommy Hilfiger’a daha başka Kişisel Veriler de verebilirsiniz.


Amaç ve yasal temel
Bu Web Sitesi vasıtası ile verdiğiniz Kişisel Verilerinizi şu amaçlar için kullanacağız:


• Sorunuz hakkında sizinle iletişim kurmak: Kullanmak için bir soru göndermişseniz veya bizden sizinle başka türlü iletişim kurmamızı istemişseniz sizin tarafınızdan sağlanan kişisel verileri talebinizi ele almak için kullanacağız;


• İşe alım prosedürü: İşe alım amaçları için kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında bilgi için lütfen İşe Alım Gizlilik Politikası bağlantısı ziyaret edin.


• Web sitelerimizden birisini ziyaret ettiğinizde veya uygulamamızı kullandığınızda: Web sitelerimizden birisini ziyaret ettiğinizde veya uygulamamızı kullandığınızda cihazınıza siteyi nasıl kullandığınız ve onunla nasıl etkileşime girdiğiniz ve sitede harcadığınız zaman hakkında bilgi toplamamıza ve/veya davranışınızı izlememize olanak sağlayan çerezler, pikseller ve benzer işlevleri olan diğer dijital araçları yerleştireceğiz. Bu çerezler verileri bizim analitik araçlarımıza geri yönlendirir. Web sitemizi ziyaret etmenize veya uygulamamızı kullanmanıza bağlı olarak hangi pazarlama kanalından geldiğinizi (ör. Google AdWords, e-posta haber bülteni), hangi sayfaları görüntülediğinizi, sepetinize hangi ürünleri eklediğinizi ve hangilerini aldığınızı takip edebiliriz. Siteyi nasıl kullandığınız ve onunla nasıl etkileşime girdiğinize dair bilgileri ve sitede harcadığınız zamana dair bilgileri de alırız. Web sitemizin sunucusu da siteyi ziyaret ettiğinizde tarayıcınızdan yapılan talep ile ilgili temel bilgileri toplar. Bu veriler son ziyaretinizin tarihini ve saatini, tarayıcı talebinin zaman damgasını, IP adresinizi, temel HTTP başlık bilgisini (yönlendiren URL ve kullanıcı aracısı gibi) ve tarayıcınız tarafından talep edilen önceki URL hakkında bilgileri içerebilir. Çerezler, pikseller ve benzer işlevleri olan diğer dijital araçları kullanımımız daha ayrıntılı olarak burada bulabileceğiniz çerez bildirimimizde açıklanmaktadır Çerez Politikasını.

2. KIŞISEL VERILERINIZE KIMLER ERIŞIM SAHIBIDIR?

Kişisel Veriler yalnızca Tommy Hilfiger’ın yetkili çalışanları ve/veya dış şirketler tarafından işlenir:


• Çalışanlarımızın Kişisel Verilere erişimi olabilir. Böyle bir durumda yalnızca yukarıda açıklanan amaçlar için gerekli olduğu ve yalnızca çalışan kişi bir gizlilik yükümlülüğü ile bağlı olduğu zaman erişim olanağı sağlanacaktır;


• Eğer talebinizin ele alınması için gerekliyse Kişisel Verileriniz Tommy Hilfiger’ın bir kuruluşu ile paylaşılabilir;


• Kişisel Verilerinizi bizim adımıza hareket eden üçüncü taraflara verebiliriz. Bu üçüncü taraflar hizmet sağlayıcıları içerir. Bu gibi durumlarda bu üçüncü taraflar Kişisel Verilerinizi yalnızca yukarıda açıklanan amaçlar için ve yalnızca bizim talimatlarımıza uygun şekilde kullanabilir;


• Yasa veya mahkeme emri tarafından gerekli tutulduğu zaman Kişisel Verilerinizi örneğin yasal yaptırım kuruluşlarına veya başka idari kuruluşlara verebiliriz.

3. TOMMY HILFIGER KIŞISEL VERILERINIZI NE KADAR SÜREYLE SAKLAYACAKTIR?

Kişisel Verileriniz Tommy Hilfiger’ın bunları toplama ve kullanma amacını gerçekleştirmek için gerekli olandan uzun süre elde tutulmaz. Tommy Hilfiger bir talepte bulunurken gönderdiğiniz Kişisel Verileri talebiniz ele alınana kadar tutar. Tutma süresinden sonra kişisel verileriniz silinecektir

4. TOMMY HILFIGER KIŞISEL VERILERINIZI KORUMAK IÇIN HANGI ÖNLEMLER ALMAKTADIR?

Tommy Hilfiger, işlediği Kişisel Verileri istenmeden veya yasaya aykırı şekilde işlenmeye, örneğin kişisel verilere yetkisiz şekilde erişilmesine, bunların açıklanmasına, zarar görmesine veya kaybolmasına karşı korumak için uygun teknik ve kurumsal (güvenlik) önlemler almış bulunmaktadır.

5. TOMMY HILFIGER KIŞISEL VERILERINIZI AB DIŞINDAKI BIR ÜLKEYE AKTARIR MI?

Talebinizin ele alınması bağlamında Kişisel Verilerin Avrupa Ekonomik Alanı (“EEA”) dışındaki üçüncü taraflara da aktarılması gerekebilir. Örneğin Tommy Hilfiger EEA dışındaki üçüncü taraflardan Web Sitesinin barındırma hizmetleri gibi hizmetler kullandığı takdirde veya Tommy Hilfiger’ın elindeki bilgileri yabancı makamlara vermesi zorunlu olduğu zaman Kişisel Veriler EEA dışında bulunan grup şirketlerine aktarılabilir.

Üçüncü tarafların bulunduğu ülkelerin yönetmelikleri EEA’da olandan farklı bir (yasal) veri koruma düzeyi sağlıyor olabilir. Tommy Hilfiger, Kişisel Verilerinizin yasaya uygun şekilde aktarılmasını sağlamak için gerekli olan önlemleri geçerli yasaya uygun şekilde alacaktır.

Bu aktarma işlemi çoğu durumda, veri aktarma işlemleri için Avrupa Komisyonu tarafından onaylanmış olan standart sözleşme maddelerine (Avrupa Model Maddeleri) dayalı bir sözleşme tarafından düzenlenecektir.

6. KIŞISEL VERILERINIZ ILE ILGILI OLARAK HANGI HAKLARI KULLANABILIRSINIZ?

Bu Gizlilik Politikası hakkında sorularınız olduğu zaman lütfen aşağıda belirtilen bilgileri kullanarak bizim ile temas kurun. Bu temas bilgileri vasıtası ile ayrıca kişisel verileriniz hakkında erişim, düzletme, silme, kısıtlama veya taşınabilirlik talep edebilirsiniz. Kişisel Verilerinizi kullanma şeklimizden memnun olmadığınız zaman aşağıdaki temas bilgileri vasıtası ile bize ve/veya Hollanda Veri Koruma Makamına (Felemenkçe: Autoriteit Persoonsgegevens) şikayette bulunabilirsiniz

7. PREGUNTAS Y RECLAMACIONES

Si tienes alguna pregunta sobre esta Política de privacidad o alguna reclamación, puedes enviarnos un correo electrónico a tommyhelp@tommy.com.

8. CAMBIOS EN ESTA POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Tommy Hilfiger puede actualizar cada cierto tiempo esta Política de privacidad. Estos cambios serán anunciados en el Sitio web.

Bölge değiştir